Vi udfører renoveringsopgaver for private, almene og offentlige bygherrer

Vi har stor erfaring indenfor koordinering af renoveringsopgaver i bygninger der er i drift, således at der bliver taget størst mulig hensyn til den daglige drift / brug af bygningen.

Dialogen sikrer processen

Renovering kræver andre kompetencer end nybyggeri. Det er mere uforudsigeligt, og det stiller krav til fleksibilitet og kreativitet at renovere ejendomme og bygninger. Forudsætningen for at få det til at lykkes er konstruktivt samarbejde og dialog mellem alle involverede parter. Vi har mange års erfaring med i bagagen fra alle typer projekter: indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelse, kvarterløft og helt basale renoveringsprojekter.

Konstruktivt samarbejde

I vores byggeprojekter fokuserer vi på at indgå i et konstruktivt samarbejde, være innovative og finde gode løsninger. At bygge og renovere handler ikke kun om byggeteknik, materialer og håndværkere – det handler lige så meget om processen og interaktionen med omgivelserne. Gode idéer kommer ikke af sig selv – de opstår i samarbejdet og dialogen.

Fokus på risikostyring

Tidligt i byggefasen har vi fokus på granskning af projekt-materialet, samt forudundersøgelser i eksisterende bygninger. Ligeledes har vi fokus på, at sikre processerne omkring håndtering af projektafklaring.

Hotel Kolding Fjord

Adm. Direktør Peder J. Madsen fortæller:

Denne renovering er den største samlede bygningsrenovering på Hotel Koldingfjord siden totalrenoveringen I 1990. Det glæder mig, at vi igen ved dette projekt har kunne inddrage gode lokale samarbejdspartnere.

Læs mere

ISC Innovative Engineering

Deputy Branch Manager Brian Løch Boldt fortæller:

ISC har som totalrådgiver oplevet at Adsbøll Renovering som hoved-entreprenør har faciliteret et konstruktivt projektforløb med god forståelse for alle interessenters behov. Projektet blev eksekveret under en stram tidsplan med flere opgaveændringer undervejs. Adsbøll Renovering har fundet besparelser og præsenteret forskellige løsninger som bygherren kunne vælge imellem og været en god sparringspartner over for totalrådgiver ifm. med opståede problematikker under renoveringen.

Læs mere

Hotel Fredericia

Direktør Einar Kring udtaler:

Vi har fra dag 1 oplevet Adsbøll som en seriøs og professionel sparrings-partner i hele byggeprocessen i forbindelse med vores restaurant- og køkkenudvidelse.

Der var fra start en meget skarp tidsplan som skulle følges, hvilket gjorde at man var tvunget til at tænke kreativt for at nå i mål med både tidsplan og byggetekniske løsninger.

Undervejs var der på de ugentlige byggemøder en konstruktiv dialog mellem alle interessenter og rådgivere. Grundet forskellige omstændigheder var der i høj grad brug for at projektlederen var både fleksibel og i stand til at arbejde konstruktivt med sine underleverandører for at nå fælles mål. Begge dele lykkedes særdeles tilfredsstillende set med vores øjne.

Alt i alt er vi meget tilfredse med både forløbet og det færdige resultat.

Læs mere